Snel betrouwbare hulp voor werkzaamheden
in en om het huis.
Bel ons nu!

 

Wat is Beep for Help?

Beep For Help is de brug tussen zelfstandigheid en hulp. Wij bieden een toegankelijke oplossing voor ouderen en andere hulpbehoevenden die een helpende hand kunnen gebruiken bij dagelijkse werkzaamheden in en rondom het huis. Ook verlichten we de druk op mantelzorgers door betrouwbare hulpverleners in te zetten waar nodig. Ons doel is simpel: mensen de kans geven om de regie over hun eigen leven te houden, terwijl ze kunnen rekenen op snelle en betrouwbare hulp waar en wanneer ze dat nodig hebben. Snel, persoonlijk, vriendelijk en zorgzaam; dat is Beep For Help.

Let op! Alleen deze maand nog 1 uur gratis bij de eerste hulp aanvraag.

1. VEILIG EN GEMAKKELIJK HULP AANVRAGEN VIA DE BEEP FOR HELP APP OF WEBSITE

2. INTERN OPGELEIDE EN GESCREENDE HELPERS

3. €3,60 STARTTARIEF EN €0,36 PER MINUUT

4. GEEN TUSSENPERSONEN, INSTANTIES OF WACHTLIJSTEN

"Heb je hulp nodig bij het verzorgen van je naasten? Ga dan naar Beep for Help. Zij ondersteunen mijn broer op een fantastische en plezierige manier, zijn betrokken, geven persoonlijke aandacht, houden het huis schoon en doen zelfs boodschappen. Ik kan Beep for Help aan iedereen aanraden."

Review van Marijke, april 2023"Ik kan Beep for Help iedereen aanraden"

"Graag laat ik u weten dat ik erg tevreden ben over jullie. Zowel afspraken maken, op tijd komen, gedrag en werk van Martin etc allemaal pico bello! Heb het al aan vriendinnen die met al die kleine klusjes zitten doorgegeven."

Review van Brigitte, juni 2023"Pico bello"

Download de gratis app!

Ervaar hoe makkelijk het aanvragen van hulp kan zijn met de Beep for Help app! Gemakkelijk en gratis te downloaden via de app store of via de website.

Wilt u meer informatie?

Bekijk onze homepage, veel gestelde vragen en hulpaanvragers pagina's.