Huishoudelijke hulp gezocht?

Hulp in het huishouden is altijd dichtbij! Download de Beep for Help-app en binnen 60 minuten staat er iemand bij u op de stoep. U kunt altijd rekenen op een betrouwbare huishoudelijke hulp. Voor allerlei klusjes in en rond huis. Hoe het werkt? We nemen u stap voor stap mee:

1

Download de Beep for Help-app of meld u aan via de website

2

Maak een account aan

3

Registreer u gratis

4

Koppel uw creditcard

5

Vraag huishoudelijke hulp aan

6

Uw huishoudelijke hulp is onderweg!

Download de gratis app!

Ervaar hoe makkelijk het aanvragen van hulp kan zijn met de Beep for Help app! Gemakkelijk en gratis te downloaden via de app store of via de website.

Huishoudelijke ondersteuning van mensen uit uw omgeving

We zijn op de wereld om elkaar te helpen, nietwaar? Juist, dat vinden wij ook! Daarom koppelt Beep for Help u aan een helper bij u uit de buurt. U kunt deze helper inschakelen voor simpele klusjes, zoals huishoudelijke taken, tuinonderhoud, boodschappen doen, de hond uitlaten of koken. Handig voor als u bijvoorbeeld slecht ter been bent of tijdelijk aan huis gekluisterd bent. Wees niet bang om huishoudelijke ondersteuning aan te vragen. Uw buurtbewoners helpen u graag een handje!

Hulp in huis. Binnen 60 minuten.

Vraag huishoudelijke hulp aan vanuit uw luie stoel. Ja, zo simpel is het. Het enige dat u hoeft te doen, is een hulpvraag uitzetten via de Beep for Help-app. U wordt dan gekoppeld aan een betrouwbare huishoudelijke hulp uit uw buurt. Binnen 60 minuten staat er iemand voor uw deur. Heeft u niet per direct hulp nodig, maar op een later moment? Geen probleem! U kunt een voorkeursdag en -tijdstip kiezen en wij zorgen ervoor dat een van de huishoudelijke hulpen uit uw omgeving voor u klaarstaan.

Beep For Help app - Homescreen

Beep for Help in het kort

Wat is een hulpvrager?

Een hulpvrager is iemand die huishoudelijke hulp aanvraagt via Beep for Help.

Welke hulp kan ik aanvragen?

U kunt hulp aanvragen voor allerlei kleine huishoudelijke taken: schoonmaken, tuinonderhoud, boodschappen, hond uitlaten, koken, ga zo maar door.

Wat kost huishoudelijke hulp?

Voor 30 minuten hulp betaalt u slechts € 14,40.

Gezocht: huishoudelijke hulp. Zonder wachtlijsten en administratieve rompslomp.

Wilt u laagdrempelig en snel hulp in huis halen? En wilt u niet vastzitten aan contracten of op een wachtlijst terechtkomen? Dan is Beep for Help een schot in de roos. Via onze app kunt u op afroep huishoudelijke zorg inschakelen. Eenmalig of meerdere keren per maand: u bepaalt het allemaal zelf. Wij koppelen u aan een vooraf gescreende hulp uit uw omgeving. Daardoor weet u zeker dat u te maken krijgt met een betrouwbare huishoudelijke hulp. En betalen? Dat doet u ook rechtstreeks via onze app, met uw gekoppelde creditcard.

Beep For Help - Inloggen scherm

Wat kost huishoudelijke hulp via Beep for Help?

30 minuten = € 14,40

Beep for Help regelt huishoudelijke hulp bij mensen thuis. Maar, wat kost dat? Voor 30 minuten hulp betaalt u € 14,40. Betalen is 100% veilig en doet u direct via iDeal of via uw creditcard die gekoppeld is aan onze app. Het voordeel van Beep for Help is dat u rechtstreeks wordt gekoppeld aan iemand uit uw omgeving. We maken dus geen gebruik van dure tussenpersonen en er is geen sprake van onnodige bureaucratie. Daardoor blijven de kosten laag en betaalt u alleen voor de hulp die u ontvangt.

Hulp in de huishouding gezocht?

Download de app gratis!