Huishoudelijke hulp voor ouderen thuis aanvragen

Met de nodige huishoudelijke hulp kunnen ouderen langer thuis blijven wonen. Bent u op zoek naar huishoudelijke hulp voor ouderen die thuis wonen? Maak dan kennis met de Beep for Help-app. Deze app koppelt u aan een lokale huishoudelijke hulp. Iemand die bij u in de buurt woont dus. Daardoor is hulp snel onderweg en blijven de kosten laag. Win-win! Let op: via Beep for Help kunt u enkel niet-medische hulp aanvragen. Dit is hoe de Beep for Help-app werkt. 👇

1

Download de Beep for Help-app of meld u makkelijk aan via de website.

2

Maak een account aan

3

Registreer u gratis

4

Kies uw betaalmethode, betalen via iDeal of koppel uw creditcard

5

Vraag huishoudelijke hulp aan

6

Binnen 60 minuten krijgt u huishoudelijke hulp

Download de gratis app!

Ervaar hoe makkelijk het aanvragen van hulp kan zijn met de Beep for Help app! Gemakkelijk en gratis te downloaden via de app store.

Lokale hulp in de huishouding voor ouderen

Voor veel ouderen wordt het huishouden een steeds grotere opgave. Denk aan klusjes zoals stofzuigen, de badkamer poetsen, de heg snoeien of de ramen lappen. Het aanvragen van hulp voor ouderen die thuis wonen is dan ook echt geen taboe. Met Beep for Help zorgen we ervoor dat u huishoudelijke hulp laagdrempelig en snel kunt aanvragen. U wordt namelijk gekoppeld aan een helper uit uw omgeving. Zo is hulp altijd dichtbij én komt u in contact met buurtgenoten. Zij helpen u graag een handje, dus wees niet bang om huishoudelijke hulp voor ouderen aan te vragen. Boek hier uw hulp.

Thuishulp voor ouderen. Binnen 60 minuten.

Wilt u snel hulp in de huishouding voor ouderen aanvragen? Dan komt u bij veel instanties bedrogen uit. Lange wachtlijsten, langdurige indicatie-aanvragen, tijdrovende intake-gesprekken, ga zo maar door. Bij Beep for Help werken we anders. U heeft de regie volledig zelf in handen. Via onze app kunt u namelijk zelf hulp aanvragen. En het mooie is: uw huishoudelijke hulp staat al binnen 60 minuten op de stoep. Wilt u voor een ander moment huishoudelijke hulp aanvragen? Ook dat kan. U kunt zelf aangeven wanneer u hulp nodig heeft.

Beep For Help app - Homescreen

Meer over Beep for Help

Voor wie is Beep for Help?

Wij bieden Huishoudelijke hulp voor ouderen of mantelzorgers die meer tijd willen hebben voor ontspanning of gezelligheid.

Welke hulp kan ik aanvragen?

U kunt hulp aanvragen voor allerlei kleine huishoudelijke taken: schoonmaken, tuinonderhoud, boodschappen, hond uitlaten, koken, etc.

Wat kost Beep for Help?

Voor 30 minuten huishoudelijke hulp betaalt u slechts € 14,40. Het downloaden van de app en de registratie van uw gegevens is gratis.

Geen wachtlijsten en geen tussenpersonen

Het grote voordeel van Beep for Help is dat u snel aan de beurt komt. U heeft zelf de touwtjes in handen en kan zelf thuishulp voor ouderen aanvragen. Wanneer het u uitkomt. U komt niet terecht op een wachtlijst. Sterker nog: al binnen 60 minuten ontvangen ouderen hulp aan huis. Ook zit u niet vast aan een contract; u betaalt per half uur. Deze kosten worden direct afgeschreven van uw creditcard, waardoor we niet te maken hebben met dure tussenpersonen of -organisaties. Daardoor betaalt u enkel en alleen voor de hulp die u ontvangt. Zoals het hoort dus.

Let op: via Beep for Help kunt u alléén niet-medische hulp aanvragen. Voor (medische) zorg en ondersteuning kunt u beter contact opnemen met het Wmo-loket van uw gemeente.

Beep For Help - Inloggen scherm

Ik wil thuishulp voor ouderen aanvragen

Wat kost dat?

Voor 30 minuten huishoudelijke hulp betaalt u slechts € 14,40. Deze kosten kunnen zo laag blijven omdat we niet samenwerken met tussenpersonen of – organisaties. Daardoor is er geen sprake van onnodige administratie en betaalt u alléén voor de hulp die u ontvangt. Bovendien verlopen de betalingen rechtstreeks via uw eigen creditcard, 100% veilig via de Beep for Help-app. Het downloaden van de app en het aanmaken van een account is overigens volledig gratis. Ook kunt u makkelijk hulp aanvragen via de website. Boek hier uw hulp.

Ontdek of Beep for Help iets voor u is

Download de gratis app!