Beep for Help
Help de Huisarts actie

Wat is Beep for Help?

Beep for Help is een sociale start-up die direct hulp aan huis biedt voor mensen die fysiek niet (meer) alle taken thuis kunnen doen, of mensen die behoefte hebben aan meer tijd voor ontspanning. Dat kunnen mantelzorgers zijn maar ook mensen met een druk bestaan en veel taken. We maken schoon, doen de was, doen boodschappen of maken de tuin weer aan kant. Net wat de mensen nodig hebben. En zonder wachtlijsten of indicatiestellingen. Voor een eerlijke prijs van €25,20 voor het eerste uur, en €21,60 vanaf het tweede uur. De helpers zijn betrouwbaar, want ze zijn gescreend en hebben een VOG overlegd.

Waarom doet Beep for Help een Help de Huisarts actie?

Wij helpen Amsterdamse huisartsen met 1 uur gratis hulp omdat wij vinden dat huisartsen belangrijk werk doen en in de voorste linie staan als het gaat om de zorg in de buurt.

Beep for Help wil een oplossing zijn in het hele spectrum aan oplossingen om mensen de eigen regie te laten houden. Wij hopen op een positieve manier kennis met elkaar te maken. Het zou fijn zijn als huisartsen zich vertrouwd voelen om eventueel cliënten door te verwijzen naar Beep for Help. Hoe fijn is het als Beep kan helpen voor de mensen die het kunnen betalen?

Welke klussen of taken kan ik aan Beep for Help vragen?

  • Schoonmaken in de praktijk, keuken, wc’s. 
  • Planten water geven
  • Tuin van de praktijk opruimen of onkruidvrij maken
  • Opruimen of sorteren van spullen, indelen van een kast.
  • Flyerrekje opfrissen of postermuur opnieuw indelen.
  • Muurtje witten met uw verfspullen.
  • Schilderij ophangen in de wachtruimte.
  • Zwerfvuil opruimen voor de praktijk.
  • Iets anders? Overleg gerust met ons als u twijfelt.

Welke klussen of taken doen jullie niet?

We doen geen medische handelingen, geen taken met persoonsgegevens, geen zwaar werk waar garantie bij gewenst is, en geen ICT-achtige zaken, geen vakspecialistische taken. Overleg gerust met ons als u twijfelt.

Zijn jullie verzekerd?

Ja, wees gerust. Wij hebben een uitgebreide Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Mag ik als arts ook hulp vragen voor mezelf, bij mij thuis?

Ja dat mag, mits dat in Amsterdam, Diemen of Amstelveen is.

Mag ik, in plaats van voor mijn praktijk hulp vragen voor mijn cliënt/patiënt die hulp nodig heeft?

Ja, dat mag, mits dat in Amsterdam, Diemen of Amstelveen is. Het is hierbij belangrijk dat we goed met elkaar overleggen hoe we dit gaan organiseren.

Zit ik ergens aan vast?

U zit nergens aan vast. Wij registreren alleen uw adres als wij u komen helpen. Wij hopen wel dat wij u later kunnen bezoeken om eventueel flyers achter te laten.

Zijn jullie betrouwbaar?

Beep for Help vindt betrouwbaarheid heel belangrijk. Het is de basis van ons bestaan. Onze helpers hebben een VOG, zijn persoonlijk gescreend en zijn bij Beep for Help in dienst. De helpers zijn verzekerd.

Zijn jullie ingeënt/gevaccineerd?

Beep for Help vindt betrouwbaarheid heel belangrijk. Het is de basis van ons bestaan. Onze helpers hebben een VOG, zijn persoonlijk gescreend en zijn bij Beep for Help in dienst. De helpers zijn verzekerd.

Werken jullie met eigen materialen?

Beep for Help werkt in principe met uw schoonmaak- of klusmaterialen. 

Onze helper heeft wel altijd handschoenen, schoenhoesjes, mondkapje en desinfectiegel bij zich. Heeft u een taak voor ons waarbij een boor, schroevendraaier of takkenschaar e.a. nodig is, dan vernemen we dat graag. We hebben beperkt gereedschap voorhanden.

Hoe plan ik het uur gratis hulp in?

Om gebruik te maken van deze actie kunt u bellen naar onze klantenservice: 020 – 2246005

Heeft u nog andere vragen? Bel of app Annebet 06-34608806 of Jasmijn 06-29957787 of mail naar klantcontact@beepforhelp.nl