-- Beep for Help | In gesprek met een klant: mevrouw Noten Skip to main content

Wanneer je fysiek niet in staat bent om alles rondom huis op orde te houden, ben je aan het juiste adres bij Beep for Help. Dat vindt mevrouw Noten ook, die al langere tijd gebruik maakt van Beep for Help. Wekelijks heeft zij twee keer per week hulp aan huis door Beep for Help. In een interview met haar vaste Superhelper Tosca vertelt ze over haar ervaringen als klant.

Typen hulp

Mevrouw Noten maakt gebruik van verschillende typen hulp, waaronder:

  • Huishoudelijke hulp
  • Karweitjes rondom huis
  • Gezelligheid (winkelen)

Samenwerking met Beep for Help

Wat mevrouw Noten bevalt aan de samenwerking met Beep for Help, is de vrijheid en aandacht die je als klant ervaart. Alle soorten niet-medische hulp aan huis zijn mogelijk en worden zorgvuldig en respect opgepakt. En dat het een fijne samenwerking is tussen Tosca en mevrouw Noten, dat straalt er wel vanaf. Hoe fijn als je op die manier ontzorgd kan worden.

Benieuwd? Bekijk de video.

Interesse in hulp aan huis

Wil jij ook graag hulp aan huis inzetten voor jezelf, of heb je iemand in gedachten voor wie dit een goede oplossing is? Je kunt via de app direct een boeking plaatsen. Op die manier kun je eenvoudig de status van je boeking volgen, eenvoudig betalingen beheren en facturen bekijken & voldoen. Liever telefonisch hulp bij het inplannen? Je kunt ons bereiken via 020 – 224 60 05.

 

Author Charlotte Eggens

More posts by Charlotte Eggens