-- Beep for Help | In gesprek met een klant: mevrouw Jap-Tjong Skip to main content

Bij Beep for Help kun je terecht voor directe hulp aan huis. Dat bieden wij naar tevredenheid aan bij meer dan 500 klanten. Eén van deze klanten is mevrouw Jap-Tjong, die vertelt over de redenen dat zij gebruik maakt van de diensten van Beep for Help.

Mevrouw Jap-Tjong geeft in het interview met collega Saskia aan hoe zij door een operatie hulp aan huis nodig had. In haar situatie waren er geen directe familie of vrienden die daarin iets voor haar konden betekenen. Dankzij de inzet van Beep for Help werd zij geholpen met directe hulp aan huis, waarover ze zegt: “Het was een groot succes en ik voelde mij dus niet alleen.”

Soorten hulp

De soorten hulp die mevrouw Jap-Tjong heeft ingehuurd via Beep for Help zijn:

  • Meegaan naar de arts
  • Smartphone hulp
  • Schoonmaken

Bekijk het interview

Benieuwd naar het verhaal van mevrouw Jap-Tjong? Bekijk het interview hieronder.

Direct hulp aanvragen

Ben je na het zien van het interview met mevrouw Jap-Tjong enthousiast over het aanvragen van hulp via Beep for Help? Boek jouw hulpaanvraag dan direct via de app! Via de app boeken geeft grote voordelen: je kunt dan eenvoudig betalingen beheren, facturen inzien en de status van je ingeplande hulpaanvraag bekijken. Lukt het niet via de app? Laat het ons vooral even telefonisch weten en we helpen je graag verder.

Author Charlotte Eggens

More posts by Charlotte Eggens