-- Beep for Help | Vier simpele stappen voor het optuigen van je kerstboom Skip to main content

De feestdagen naderen snel, en het creëren van een warme, feestelijke sfeer in huis is essentieel. Een prachtig opgetuigde kerstboom speelt hierin een belangrijke rol. Of je nu kiest voor doe-het-zelf of voor hulp van Beep for Help, wij zorgen dat het optuigen van je kerstboom zowel leuk als eenvoudig is. Ontdek onze handige tips en hoe Beep for Help je kan ondersteunen tijdens de feestdagen.

Stap 1: De ideale locatie en stabiliteit van je kerstboom

Vind de perfecte plek in je huis en zorg dat de boom stevig staat. Dit is essentieel voor zowel de veiligheid als de esthetiek.

Stap 2: Lichtsnoeren artistiek draperen

Begin bovenaan en werk naar beneden in een spiraal, en zorg voor een gelijkmatige verdeling van de lampjes. Een tip: heb je overtollig snoer aan de onderkant, ga dan een stukje terug en verweef dit iets dieper in de boom voor een dieper effect.

Stap 3: Het plaatsen van de kerstslingers

Gebruik dunnere slingers bovenaan en dikkere aan de onderkant voor een evenwichtige look. Laat ze losjes hangen voor een natuurlijke uitstraling.

Stap 4: Kerstballen en ornamenten

Begin met kleinere kerstballen bovenaan en plaats de grotere onderaan. Voeg je favoriete ornamenten toe voor een persoonlijke touch en sluit af met een opvallende piek.

Beep for Help: Jouw partner voor de feestdagen

Wil je samen je kerstboom optuigen en kun je wat hulp gebruiken? Beep for Help is er voor je. Wij bieden niet alleen hulp bij het decoreren van je boom, maar ook bij andere kerstvoorbereidingen zoals schoonmaken, boodschappen doen, samen naar de kerstmarkt gaan en meer. Geniet van een ontspannen feestseizoen met onze hulp. Boek je aanvraag direct via onze app of neem telefonisch contact met ons op via: 020 224 60 05.

Author Annebet Overeem

More posts by Annebet Overeem