Eenvoudig hulp inschakelen

Voor jezelf of een ander

Lukt het om welke reden dan ook niet om zelfstandig bepaalde klusjes in en rondom huis gedaan te krijgen, al dan niet tijdelijk? Meld je aan via de website of app en ervaar hoe makkelijk, snel en betrouwbaar het aanvragen van hulp kan zijn! Zonder gedoe. Ook voor naasten van een zorgbehoevende.

Lokale hulp

Helpers komen uit je eigen omgeving. Zo zijn zij snel bij je thuis en blijven de kosten laag.

Veilig en betrouwbaar

Helpers zijn vooraf gecontroleerd en hebben een training gehad. Hierdoor kun je met een gerust hart je huishoudelijke taken uit handen geven.

Transparante beoordelingen

Hulpaanvragers en helpers kunnen elkaar beoordelen na een klusje. Zo help je elkaar aan een veilig en transparant netwerk.

Hulp wanneer je dat wenst

Helpers kunnen binnen 60 minuten aanwezig zijn. Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen voor een door jouw gekozen dag en tijdstip.

Welke hulp kan ik aanvragen?

Je kunt Beep for Help gebruiken voor het inschakelen van hulp van niet-medische aard, bij klusjes of ondersteuning met activiteiten in en rondom het huis. Heb je een bijzondere hulpvraag? Ook deze kun je gemakkelijk plaatsen via de app of via de website. Zo ontvang je altijd de juiste hulp.

voor hulp bij eenvoudige huishoudelijke klusjes

Tuinieren, zonder grote machines

Het koken van een lekkere maaltijd

Verzorging van je huisdieren

Begeleiding tijdens een activiteit binnen of buitenshuis

Je kan ook altijd een hulpvraag naar eigen wens indienen

Voor 30 minuten hulp betaal je slechts €14,40

Beep for Help matcht je hulpvragen met gescreende helpers bij je uit de buurt, zonder dure tussenpersonen. Zo houden we de kosten laag en betaal je alleen voor de hulp die je ontvangt.

Registreren doe je gemakkelijk via de app, deze is te downloaden via de Google Play Store en App Store op uw telefoon of tablet. Vul je gegevens in en voilà, vraag de ondersteuning aan die je verdient!

Je houdt altijd de regie over de kosten

Veilige betalingen

Gebruiksvriendelijke app of simpel boeken via de website

Waarom doen we dit?

Met Beep for Help willen we iedereen in staat stellen snel (huishoudelijke) hulp te krijgen tegen een redelijk tarief. Omdat wij niet afhankelijk zijn van overheidsinstanties, heb je niet te maken met administratieve rompslomp. Daardoor kun je snel en gericht hulp ontvangen. De app brengt hulpbehoevende mensen samen met gekwalificeerde helpers. En dat resulteert in waardevolle werkzaamheden in en om het huis. Snel en lokaal.