Eenvoudig hulp inschakelen

Voor uzelf of een ander

Lukt het om welke reden dan ook niet om zelfstandig bepaalde klusjes in en rondom huis gedaan te krijgen, al dan niet tijdelijk? Meld u aan via de website of app en ervaar hoe makkelijk, snel en betrouwbaar het aanvragen van hulp kan zijn! Zonder gedoe. Ook voor naasten van een zorgbehoevende.

Lokale hulp

Helpers komen uit uw eigen omgeving. Zo zijn zij snel bij u thuis en blijven de kosten laag.

Veilig en betrouwbaar

Helpers zijn vooraf gecontroleerd en hebben een training gehad. Hierdoor kunt u met een gerust hart uw huishoudelijke taken uit handen geven.

Transparante beoordelingen

Hulpaanvragers en helpers kunnen elkaar beoordelen na een klusje. Zo helpt u elkaar aan een veilig en transparant netwerk.

Hulp wanneer u dat wenst

Helpers kunnen binnen 60 minuten aanwezig zijn. Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen voor een door u gekozen dag en tijdstip.

Welke hulp kan ik aanvragen?

U kunt Beep for Help gebruiken voor het inschakelen van hulp van niet-medische aard, bij klusjes of ondersteuning met activiteiten in en rondom het huis. Heeft u een bijzondere hulpvraag? Ook deze kunt u gemakkelijk plaatsen via de app of via de website. Zo ontvangt u altijd de juiste hulp.

voor hulp bij eenvoudige huishoudelijke klusjes

Tuinieren, zonder grote machines

Het koken van een lekkere maaltijd

Verzorging van uw huisdieren

Begeleiding tijdens een activiteit binnen of buitenshuis

U kunt ook altijd een hulpvraag naar eigen wens indienen

Voor 30 minuten hulp betaalt u slechts €14,40

Beep for Help matcht uw hulpvragen met gescreende helpers bij u uit de buurt, zonder dure tussenpersonen. Zo houden we de kosten laag en betaalt u alleen voor de hulp die u ontvangt.

Registreren doet u gemakkelijk via de app, deze is te downloaden via de Google Play Store en App Store op uw telefoon of tablet. Vul uw gegevens in en voilà, vraag de ondersteuning aan die u verdient!

U houdt altijd de regie over de kosten

Veilige betalingen

Gebruiksvriendelijke app of simpel boeken via de website

Illustratie van vrouw op een fiets - Beep For Help

Waarom doen we dit?

Met Beep for Help willen we iedereen in staat stellen snel (huishoudelijke) hulp te krijgen tegen een redelijk tarief. Omdat wij niet afhankelijk zijn van overheidsinstanties, heeft u niet te maken met administratieve rompslomp. Daardoor kunt u snel en gericht hulp ontvangen. De app brengt hulpbehoevende mensen samen met gekwalificeerde helpers. En dat resulteert in waardevolle werkzaamheden in en om het huis. Snel en lokaal.