De verbindende factor bij hulp in de buurt

Beep for Help heeft een mobiele app ontwikkeld die het makkelijk en veilig maakt om hulp aan te vragen. Via de app worden aanbieders van hulp (helpers) en vragers naar hulp (hulpaanvragers) samengebracht zonder tussenkomst van een manager of andere tussenpersonen. Op een intuïtieve en zorgvuldige manier.

Zo helpen we hulpbehoevende personen dagelijks met het krijgen van de juiste hulp of ondersteuning.

Hulp binnen handbereik

Geen gedoe met regelen, lange wachttijden of verschillende instanties. Ontvang binnen 60 minuten hulp in en rondom jouw huis.

Gebruiksvriendelijk

Met één druk op de knop hulp inschakelen. Of het nu gaat om het snoeien van de heg of het doen van de boodschappen. Helpers worden op de hoogte gesteld zodra een nieuwe aanvraag verschijnt.

Veilig en betrouwbaar

Helpers zijn vooraf gecontroleerd en hebben een training gevolgd. Zo hoef je je zich geen zorgen te maken over wie je komt helpen.

Altijd bij de hand

Met de app is hulp binnen handbereik en houd je controle over de hulp die je krijgt. Ook als je hulp voor een ander aanvraagt.

Overzichtelijk

Alle aanvragen en facturen zijn overzichtelijk weergegeven in de app. Handig voor je administratie!

Veilig en betrouwbaar

Beep for Help neemt veiligheid en betrouwbaarheid serieus. Vooraf worden alle helpers gescreend en ondergaan ze een kwalitatieve training. Zo zorgen wij ervoor dat jij de hulp ontvangt die je verdient.

Alle transacties van de hulpaanvrager naar de helper gebeuren via de app, op een geheel veilige manier. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Zijn jullie tevreden over elkaar en de taken? Dan kunnen jullie elkaar beoordelen met sterren of opslaan als favoriet. Wie weet ontstaat er wel een hechte band!

Gecontroleerde enthousiaste helpers

Beveiligde betaling

Beoordelen van de goede zorg

Vind jouw geluk als helper

Helpen doe je vanuit je hart. Wij koppelen jou aan een hulpaanvrager aan wie je gemakkelijk en efficiënt huishoudelijke hulp kunt bieden. Laat de hond uit, kook jouw lekkerste pasta recept of help bij een ander huishoudelijk klusje.

Bepaal zelf wanneer je werkt

Intake & trainingen

Geen administratief gedoe

Waarom doen we dit?

Met Beep for Help willen we iedereen in staat stellen snel (huishoudelijke) hulp te krijgen tegen een redelijk tarief. Omdat wij niet afhankelijk zijn van overheidsinstanties, heb je niets te maken met administratieve rompslomp. Daardoor kun je snel en gericht hulp ontvangen. De app brengt hulpbehoevende mensen samen met gekwalificeerde helpers. En dat resulteert in waardevolle huishoudelijke hulp. Snel en lokaal.