Huishoudelijke hulp aanvragen?

Wilt u huishoudelijke hulp aanvragen? Download dan de Beep for Help-app. Met één druk op de knop kunt u hulp in de huishouding aanvragen. Hier is geen Wlz-indicatie, persoonsgebonden budget of andere regeling voor nodig. Iedereen kan huishoudelijke hulp aanvragen via Beep for Help. U krijgt hulp van iemand uit uw buurt. Daardoor staat er binnen 60 minuten al iemand bij u op de stoep. Kortom: dankzij Beep for Help is hulp áltijd dichtbij. Hoe werkt Beep for Help? 👇

1

Download de Beep for Help-app of meld u aan via de website

2

Maak een account aan

3

Registreer u gratis

4

Kies uw betaalmethode; iDeal via uw eigen bank of koppel uw creditcard

5

Vraag huishoudelijke hulp aan

6

Binnen 60 minuten krijgt u hulp

Download de gratis app!

Ervaar hoe makkelijk het aanvragen van hulp kan zijn met de Beep for Help app! Gemakkelijk en gratis te downloaden via de app store. Of klik hier om te boeken via de website.

Lokale hulp in de huishouding aanvragen

Heeft u hulp nodig in het huishouden? Twijfel niet om die hulp aan te vragen. Of het nu gaat om de ramen lappen, stofzuigen, koken, de heg snoeien of de hond uitlaten: hulp is snel onderweg! Het unieke van Beep for Help is dat u hulp krijgt van iemand uit uw buurt. Zo’n helper is al binnen 60 minuten bij u thuis. Dat is hét grote voordeel van lokale hulp in de huishouding aanvragen. Uw buurtbewoners helpen u graag een handje, dus wees niet bang om huishoudelijke hulp aan te vragen. Boek hier uw huishoudelijke hulp.

Huishoudelijke hulp binnen 60 minuten

Als u per direct hulp nodig hebt in het huishouden, is Beep for Help perfect. U dient met één druk op de knop een hulpvraag in. Wij koppelen u met een betrouwbare, gescreende helper uit uw omgeving. Et voilà: binnen 60 minuten staat er iemand voor uw deur. Heeft u niet per se nú huishoudelijke hulp nodig? Geen probleem! U kunt zelf een voorkeursdag en -tijdstip doorgeven.

Beep For Help app - Homescreen

Beep for Help in het kort

Voor wie is Beep for Help?

Beep for Help biedt huishoudelijke hulp voor ouderen, mantelzorgers of mensen die wel een handje hulp in huis kunnen gebruiken.

Welke hulp kan ik aanvragen?

U kunt hulp aanvragen voor allerlei kleine huishoudelijke taken: schoonmaken, tuinonderhoud, boodschappen, hond uitlaten, koken, ga zo maar door.

Wat kost huishoudelijke hulp?

Voor 30 minuten hulp betaalt u slechts € 14,40.

Aanvraag van huishoudelijke hulp zonder wachtlijsten

U hoort niet op een wachtlijst te staan voor het aanvragen van huishoudelijke hulp. Daar geloven wij in. Via Beep for Help kun je snel hulp in huis halen. Zonder dat u op een wachtlijst komt te staan. Én zonder dat u vastzit aan contracten. Via onze app kunt u namelijk zelf uw huishoudelijke hulp aanvragen. Wanneer het u uitkomt. Of dat nu eenmalig is of eens in de zoveel tijd. U heeft zelf de regie. Start uw aanvraag van huishoudelijke hulp vandaag nog via onze app. Het kost slechts een paar minuten om u te registreren en een hulpvraag in te dienen.

Let op: heeft u zelf (medische) zorg nodig? Dan kunt u beter aankloppen bij het Wmo-loket van uw gemeente.

Beep For Help - Inloggen scherm

Ik wil hulp in de huishouding aanvragen

Maar, wat kost dat?

Voor 60 minuten huishoudelijke hulp betaalt u slechts € 25,20. We kunnen deze kosten zo laag houden omdat we niet samenwerken met tussenpersonen. Ook is er geen sprake van onnodige administratie. U betaalt alleen voor de hulp die u ontvangt. Zoals het hoort. U betaalt rechtstreeks via uw uw bank met iDeal of met uw creditcard. De betalingen vinden 100% veilig plaats via de Beep for Help-app. Het downloaden van de app en het aanmaken van een account is volledig gratis.

Huishoudelijke hulp aanvragen via Beep for Help?

Download de gratis app!