Helper worden?

Wij zeggen doen!

Werk je graag met mensen en wil je echt iets betekenen voor mensen? Meld je dan aan als helper bij Beep for Help. Via onze innovatieve app kan iedereen die hulp nodig heeft hulp aanvragen. En jij kunt de hulp verlenen die gevraagd wordt. Gewoon van mens tot mens, met oprechte aandacht en zonder administratieve lasten en bureaucratie. Maak je de wereld ook graag een beetje mooier?  Informeer gerust naar alle mogelijkheden via contact. We nodigen je van harte uit om al je vragen aan ons te stellen. Bekijk de video over hoe Beep for Help werkt.

Beep For Help app - Bevestiging pagina

Hulp bieden zonder zorgen

Voor individuen en particulieren.

Heb je een achtergrond in de zorg, horeca of dienstverlening, of help je gewoon graag mensen? Meld je dan snel aan als helper. Je wordt gescreend en intern getraind. Zo kunnen we van elkaar leren en veilig te werk gaan. Momenteel kan je niet als ZZP'er of freelancer aan de slag bij Beep for Help.

Direct inzicht in je inkomsten

In de Beep for Help app vind je een duidelijk overzicht van je wekelijkse inkomsten. Een overzicht downloaden? Dat kan gemakkelijk via de app.

Geen administratieve lasten

Als helper heb je niet te maken met financiële en administratieve lasten. Zo kun je bezig zijn met wat je graag doet: anderen helpen.
Beep For Help app - Overzicht helper

Flexibel en overzichtelijk

Helpen is leuk

Je hoeft alleen klusjes te doen die je ook daadwerkelijk kunt.

Beschikbaarheid zelf bepalen

Je kunt gemakkelijk je beschikbaarheid weergeven in de app door jezelf online en offline te zetten. Sta je op offline? Niemand die je stoort.

Weinig reistijd door lokaal te werken

Een hulpaanvrager kan altijd binnen 60 minuten geholpen worden. Zo kun je lekker op pad met de fiets. Handig in de stad!

Inkomstenoverzicht direct in de app

Betalingen worden veilig gedaan door de koppeling met Mollie Payments in de app.

Eerlijke betaling

Met het oog op de toenemende vergrijzing en het overspannen zorgstelsel, moeten we zoeken naar nieuwe oplossingen. Daarnaast is het belangrijk dat hulpverleners gezien worden. Daarom is daar Beep for Help. Wij koppelen je als helper aan een hulpaanvrager bij jou in de buurt. Zo zorgen we ervoor dat de kosten laag blijven. Is de hulpaanvrager tevreden met je dienstverlening? Dan kan die persoon je bedanken met een extraatje via de app.

Eerlijke betaling voor helpers

Meer zorgaanbod door toegankelijke tarieven

Echte helden ontvangen gepaste beloningen

Download de app en word helper!

De Beep for Help-app is gemakkelijk te installeren via de Google Play Store en App Store. Vul je gegevens in et voilà, het pad naar een fijne werkomgeving is voor je uitgestippeld.

Op zoek naar een vergelijkbare functie in loondienst? Op de werken bij-pagina vind je al onze openstaande vacatures.

Illustratie van vrouw op een fiets (Blauw) - Beep For Help

Waarom doen we dit?

Met Beep for Help willen we iedereen in staat stellen snel (huishoudelijke) hulp te krijgen tegen een redelijk tarief. Omdat wij niet afhankelijk zijn van overheidsinstanties, heb je niet te maken met administratieve rompslomp. Daardoor kun je snel en gericht hulp ontvangen. De app brengt hulpbehoevende mensen samen met gekwalificeerde helpers. En dat resulteert in waardevolle huishoudelijke hulp. Snel en lokaal.