Helper worden?

Wij zeggen doen!

Werkt u graag met mensen en wilt u echt iets betekenen voor mensen? Meldt u dan aan als Helper bij Beep for Help. Via onze innovatieve app kan iedereen die hulp nodig heeft hulp aanvragen. En u kunt de hulp verlenen die gevraagd wordt. Gewoon van mens tot mens, met oprechte aandacht en zonder administratieve lasten en bureaucratie. Maakt u de wereld ook graag een beetje mooier?  Informeer gerust naar alle mogelijkheden via contact. We nodigen u van harte uit om al uw vragen aan ons te stellen. Bekijk de video over hoe BeepForHelp werkt.

Beep For Help app - Bevestiging pagina

Hulp bieden zonder zorgen

Voor zzp’ers en particulieren

Heeft u een achtergrond in de zorg, horeca of dienstverlening, of helpt u gewoon graag mensen? Meldt u dan snel aan als helper. U wordt gescreend en intern getraind. Zo kunnen we van elkaar leren en veilig te werk gaan.

Direct inzicht in uw inkomsten

In de Beep for Help app vindt u een duidelijk overzicht van uw wekelijkse inkomsten. Een overzicht downloaden? Dat kan gemakkelijk via de app.

Geen administratieve lasten

Als helper heeft u niet te maken met financiële en administratieve lasten. Zo kunt u bezig zijn met wat u graag doet: anderen helpen.
Beep For Help app - Overzicht helper

Flexibel en overzichtelijk

Helpen is leuk

U hoeft alleen klusjes te doen die u ook daadwerkelijk kunt.

Beschikbaarheid zelf bepalen

U kunt gemakkelijk uw beschikbaarheid weergeven in de app door uzelf online en offline te zetten. Staat u op offline? Niemand die u stoort.

Weinig reistijd door lokaal te werken

Een hulpaanvrager kan altijd binnen 60 minuten geholpen worden. Zo kunt u lekker op pad met de fiets. Handig in de stad!

Inkomstenoverzicht direct in de app

Betalingen worden veilig gedaan door de koppeling met Mollie Payments in de app.

Eerlijke betaling

Met het oog op de toenemende vergrijzing en het overspannen zorgstelsel, moeten we zoeken naar nieuwe oplossingen. Daarnaast is het belangrijk dat hulpverleners gezien worden. Daarom is daar Beep for Help. Wij koppelen u als helper aan een beeper (hulpaanvrager) bij u in de buurt. Zo zorgen we ervoor dat de kosten laag blijven. Is de beeper tevreden met uw dienstverlening? Dan kan die persoon u bedanken met een extraatje via de app.

Eerlijke betaling voor helpers

Meer zorgaanbod door toegankelijke tarieven

Echte helden ontvangen gepaste beloningen

Download de app en word helper!

De Beep for Help-app is gemakkelijk te installeren via de Google Play Store en App Store. Vul uw gegevens in et voilà, het pad naar een fijne werkomgeving is voor u uitgestippeld.

Op zoek naar een vergelijkbare functie in loondienst? Op de werken bij-pagina vindt u al onze openstaande vacatures.

Illustratie van vrouw op een fiets (Blauw) - Beep For Help

Waarom doen we dit?

Met Beep for Help willen we iedereen in staat stellen snel (huishoudelijke) hulp te krijgen tegen een redelijk tarief. Omdat wij niet afhankelijk zijn van overheidsinstanties, heeft u niet te maken met administratieve rompslomp. Daardoor kunt u snel en gericht hulp ontvangen. De app brengt hulpbehoevende mensen samen met gekwalificeerde helpers. En dat resulteert in waardevolle huishoudelijke hulp. Snel en lokaal.