-- Over ons | Beep for Help Skip to main content

Nieuwe locatie Beep for Help

Beep for Help is verhuisd! Een klein jaar geleden begon Beep for Help met haar kantoor op de Apollolaan. Daar hebben we een mooie start gemaakt. 

We wilden echter meer in contact komen met onze klanten en zichtbaarder zijn.  Hoe fijn zou het zijn om de app te kunnen laten zien, een bakkie koffie aan te kunnen bieden en elkaar te ontmoeten? Gewoon even binnen kunnen lopen, een praatje maken?

We zijn erg blij te kunnen zeggen dat dit is gelukt! Je vindt ons nu op de Zeilstraat 44 in Amsterdam Zuid. Een lekker drukke en levendige winkelstraat waar we een prachtig pand met een grote etalage hebben. We merken meteen het verschil. De eerste flyers zijn al uitgegeven en praatjes gemaakt. Nu zijn we nog even druk met inrichten en mooi maken. Vanaf 7 september 2023 is het officieel en is er een gezellige opening van 15:00 tot 19:00 uur.  Je bent van harte welkom om binnen te lopen. We zijn heel benieuwd wat jullie van onze nieuwe stek vinden.

Onze motivatie

Beep for Help biedt direct hulp aan huis voor ouderen die prettig thuis willen blijven wonen, mantelzorgers die meer tijd willen voor ontspanning en iedereen die even wat hulp thuis kan gebruiken. We maken schoon, doen boodschappen, koken een lekkere maaltijd, tuinieren of hangen een lamp op. Makkelijk te boeken, zonder wachtlijst of indicaties en voor een schappelijk tarief van €25,20 voor het eerste uur en €21,60 vanaf het tweede uur. Onze helpers zijn betrouwbaar, zijn in vaste dienst en geselecteerd op behulpzaamheid. 

Boek nu en ontvang het eerste uur gratis. Boek hier via de website of download de Beep for Help app via Google Play  of via de Apple Store Het nieuwe adres van Beep for Help is Zeilstraat 44 te Amsterdam. Vanaf september ben je van harte welkom op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur. Tot ziens!

Download de app!

Heb je snel hulp nodig voor kleine of grote huishoudelijke klusjes? Of wil je hulp verlenen zonder administratieve lasten? De Beep for Help-app is gemakkelijk te installeren via de Google Play Store en App Store. Vul uw gegevens in et voilà: je wordt gematcht met een passende hulpverlener of hulpbehoevende.

Illustratie van vrouw op een fiets (Blauw) - Beep For Help

Meer weten? Neem contact op!